Bli kvitt veggedyr med profesjonelle

Det er absolutt ikke lett å kvitte seg med sengedyr. Mange har prøvd selv, og endt opp med å bruke profesjonelle.

Det er selvfølgelig mulig for en person å håndtere det selv, men det krever metodisk nøyaktighet, mye tid og tålmodighet. Likevel, selv ved profesjonell behandling er suksessraten sjelden 100%, og ofte blir man tvunget til å gjøre en andre behandling.

Som privatperson kan du kopiere noen av disse metodene og bruke dem selv.

Bli kvitt veggedyr med insektmidler

I skadedyr-guiden.net er vi ikke store tilhengere av kjemiske metoder med ukjente langsiktige effekter. I noen tilfeller kan imidlertid store invasjoner kreve dramatiske midler, og bruk av insektmidler kan være nødvendig.

Dette er også en av de mest brukte metodene av fagfolk – denne metoden er rask å gjennomføre og dermed veldig lønnsom. Da sprøytes hele rommet med insektmiddel, og jobben er gjort. Fordelen med insektmiddel er at det fortsetter å virke over tid.

To ting skal man ha i mente. Det er nylig oppdaget stammer av insektmiddel-resistente veggedyr, som blant annet er en av årsakene til en global økning av veggedyr.

Det andre gjelder helsen til innbyggerne i huset. Man vil ikke kunne være i huset mens behandlingen pågår og timene som følger (ca. 24 timer), også etter dette vil det være rester av insektmidler i luften man puster inn.

Insektgass for å overvinne veggedyrene

Gassing og insektmiddel er effektive metoder, men pass på lungene. Profesjonelt tilgjengelige produkter som ikke vanligvis er tilgjengelige for folk flest, er relativt enkle å finne på internett og gjør det mulig å gjennomføre disse behandlingene selv.

Hvis du tror at tipsene i denne artikkelen kan være nyttige for vennene dine, ikke nøl med å dele den! 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*